Sommerfest

Se indbydelsen HER

Kære medlem af SJB Lokalraad

 Sommerfesten bliver i år afholdt den 25. august som en impulsiv vejfest i Brøndgade og ved gadekæret. 

 Reserver datoen og følg med her på hjemmesiden. Vi kan allerede afsløre, at det bliver en fest, hvor der bliver brug for alle, som har lyst til at deltage, og der bliver råderum for glade og sjove initiativer. Det er lysten, som skal drive værket. Bestyrelsen sætter nogle rammer op, og du/I hjælper med at udfylde dem med gode ideer og initiativer.

 Kl. 14 er der sønderjysk kaffebord ved gadekæret. Alle, som har lyst til at deltage, opfordres til at medbringe kaffe på kande og evt. en hjemmebagt kage til det fælles sønderjyske kaffebord. Forhåbentlig er der mange, som har lyst til at bidrage med farverige kalorier.

 Der er plads til lege, konkurrencer m.v. omkring gadekæret og på gaderne, hvis nogle vil medbringe ideer og rekvisitter. Bolde, fiskestænger, motorbåde og fjernstyrede biler kunne være nogle gode bud. Sang, musik eller noget helt andet? Ja tak.

 Der opstilles et  telt, hvori der kan foregå forskellige, mindre pladskrævende aktiviteter, hvis nogen tager initiativ til at sætte dem i værk: Film- eller bogbytning, salg af legetøj eller andet. Der er ikke plads til spisning inde i teltet.

 Kl. 18 går vi til bords og spiser sammen. Vi forestiller os en lang række af medbragte borde ned ad Brøndgade, som vil blive spærret for gennemkørsel. Der vil være en glohed og stegeklar grill. Medbring selv bord, stole, tallerkner og den mad og drikke, du ønsker at indtage.

 Senere bliver der tændt et mindre bål (i fad), hvor der evt. kan bages snobrød. Bestyrelsen sørger for dej og pinde.

 Skulle vejret mod forventning vise sig fra sin mindre pæne side, aflyses festen.

 Har du lyst? Så har vi lyst til at se dig! Snak med din nabo eller genbo og find en sjov ide eller aktivitet, som kan indgå i festen. Du må gerne kontakte en fra bestyrelsen om lige netop det, du har lyst til at sætte i gang. Men du kan også vente og blot lade det foregå på dagen. Vi glæder os til en mangfoldighed af gode ideer og sjove aktiviteter.

 Venlig hilsen

 Sankt Jørgensbjerg Lokalraad / Bestyrelsen

www.sjblokalraad.dk

 

© Sankt Jørgensbjerg Lokalråd 2014